Pasta & Love

Rituali i ri për kujdesin ndaj mjekrës.

Pasta & Love

Rituali i ri për kujdesin ndaj mjekrës.

Markat

Davines

E themeluar në vitin 1983 në Parma, Itali, nga familja Bollati, Davines filloi udhëtimin e saj si një laborator kërkimi dhe prodhimi i produkteve me cilësi të lartë të kujdesit për flokët, të destinuara për kompani të njohura kozmetike në të gjithë botën.

Comfortzone

Në vitin 1996, marka e kujdesit për lëkurën [comfort zone] për sallone bukurie dhe spa erdhi në jetë. Grupi tani është një Korporatë B, një kompani që përdor biznesin për të gjeneruar një ndikim pozitiv mbi njerëzit dhe mjedisin, si dhe realiteti ndërkombëtar i pranishëm në më shumë se 90 vende me një staf multikulturor që vijnë nga kombësi të ndryshme.

MakeUpForEver

MAKE UP FOR EVER është një kolektiv artistësh kozmetikë që krijojnë produkte dhe shërbime me performancë të lartë. Ne e vëmë krijimtarinë tonë në shërbim të të gjithëve për të frymëzuar, çliruar dhe zmadhuar çdo veçori.

Produktet më të shitura

Ne kemi bërë një listë të produkteve më të njohura, në sallon dhe në internet. Gjeni produktin tuaj të preferuar!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon