Archives

Rutina juaj e kujdesit për lëkurën në mbrëmje
December 20, 2020

Një rutinë për lëkurën e mbrëmjes duhet të jetë gjysmë rituale dhe gjysmë rutinë, për të lehtësuar kalimin nga orët e ditës në kohën më relaksuese dhe qetësuese. Vendosja e një rutine të kujdesit për lëkurën në mbrëmje mund të ndihmojë në arritjen e qëllimeve tuaja të lëkurës, gjatë gjithë jetës suaj.

Ndërsa plakemi, lëkura jonë pëson ndryshime të mëdha dhe për këtë na duhet një rutinë dinamike e kujdesit të lëkurës që kryen detyra të caktuara si pastrimi, tonifikimi, hidratimi dhe mbrojtja nga plakja. Në mënyrë që të ringjallni lëkurën pas një dite të gjatë ekspozimi ndaj elementeve, antioksidantët dhe vitaminat janë të domosdoshme për një rutinë efektive. [comfortzone] përmban përbërës të një cilësie superiore në secilin prej produkteve të saj, për rezultate efektive dhe kujdes të nivelit të lartë të lëkurës.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon