Rreth nesh

Që prej vitit 2003 New Look Tina u krijua si një hapësirë bukurie në qendër të Tiranës ku do të ofroheshin shërbimet profesionale të parukerisë dhe make-up, pas një eksperience më shumë se 10 vjeçare në këtë fushë, të fituar në Itali. Në vitin 2013, New Look Tina u zgjerua edhe si një kompani distribucioni e cila përveç ofrimit të shërbimeve si parukeri profesionale, shërbimet estetike, make-up profesional dhe make-up gjysëm permanent, njëkohësisht ka ekskluzivitetin për shpërndarjen e produkteve të bukurisë nga kompanitë ndërkombëtare Davines, Comfort Zone dhe Make Up For Ever. Në 27 Nëntor 2015 kompanisë ju shtua edhe Make Up For Ever Boutique, si një zonë e rezervuar vetem për botën e  artistëve të make up.

E gjithë gama e produkteve është e disponueshme për çdo klient, profesionist ose jo, të cilët janë në kërkim të cilësisë të lartë gjë të cilën e gjejnë në produktet italiane (Davines & Comfort Zone) dhe ato franceze (Make Up For Ever) që New Look Tina ofron për tregun shqiptar.

Që prej vitit 2003 New Look Tina u krijua si një hapësirë bukurie në qendër të Tiranës ku do të ofroheshin shërbimet profesionale të parukerisë dhe make-up, pas një eksperience më shumë se 10 vjeçare në këtë fushë, të fituar në Itali. Në vitin 2013, New Look Tina u zgjerua edhe si një kompani distribucioni e cila përveç ofrimit të shërbimeve si parukeri profesionale, shërbimet estetike, make-up profesional dhe make-up gjysëm permanent, njëkohësisht ka ekskluzivitetin për shpërndarjen e produkteve të bukurisë nga kompanitë ndërkombëtare Davines, Comfort Zone dhe Make Up For Ever. Në 27 Nëntor 2015 kompanisë ju shtua edhe Make Up For Ever Boutique, si një zonë e rezervuar vetem për botën e  artistëve të make up.

E gjithë gama e produkteve është e disponueshme për çdo klient, profesionist ose jo, të cilët janë në kërkim të cilësisë të lartë gjë të cilën e gjejnë në produktet italiane (Davines & Comfort Zone) dhe ato franceze (Make Up For Ever) që New Look Tina ofron për tregun shqiptar.

Markat

Davines

E themeluar në vitin 1983 në Parma, Itali, nga familja Bollati, Davines filloi udhëtimin e saj si një laborator kërkimi dhe prodhimi i produkteve me cilësi të lartë të kujdesit për flokët, të destinuara për kompani të njohura kozmetike në të gjithë botën.

Comfortzone

Në vitin 1996, marka e kujdesit për lëkurën [comfort zone] për sallone bukurie dhe spa erdhi në jetë. Grupi tani është një Korporatë B, një kompani që përdor biznesin për të gjeneruar një ndikim pozitiv mbi njerëzit dhe mjedisin, si dhe realiteti ndërkombëtar i pranishëm në më shumë se 90 vende me një staf multikulturor që vijnë nga kombësi të ndryshme.

MakeUpForEver

MAKE UP FOR EVER është një kolektiv artistësh kozmetikë që krijojnë produkte dhe shërbime me performancë të lartë. Ne e vëmë krijimtarinë tonë në shërbim të të gjithëve për të frymëzuar, çliruar dhe zmadhuar çdo veçori.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon