YHA Volume Creator 9gr

18.00

Përshkrimi:

Pluhur i imët teksturizues me efekt mat. Krijon një vëllim të menjëhershëm natyror, duke i dhënë cilësi dhe strukturë flokëve ndërsa mbron shpërthimin nga efekti i lagështisë.
100% natyral me pluhur kokosi dhe bambu të mikronizuar.

Mënyra e përdorimit:
Volume Creator mund të përdoret vetëm me furçën Volume Creator të krijuar posaçërisht për një aplikim të saktë dhe të kontrolluar të pluhurit i cili do të lëshohet përmes furçës. Ka nje hapesire nxjerrëse e cila mund të rimbushet sa here te deshironi. Formulë pa paraben.
Ingredientët:

YHA Volume Creator 9gr

18.00

Përshkrimi:

Pluhur i imët teksturizues me efekt mat. Krijon një vëllim të menjëhershëm natyror, duke i dhënë cilësi dhe strukturë flokëve ndërsa mbron shpërthimin nga efekti i lagështisë.
100% natyral me pluhur kokosi dhe bambu të mikronizuar.

Mënyra e përdorimit:
Volume Creator mund të përdoret vetëm me furçën Volume Creator të krijuar posaçërisht për një aplikim të saktë dhe të kontrolluar të pluhurit i cili do të lëshohet përmes furçës. Ka nje hapesire nxjerrëse e cila mund të rimbushet sa here te deshironi. Formulë pa paraben.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon