YHA Prep Shampoo 900ml

40.00

Përshkrimi:

Shampo për kujdes të përshtatshme për përdorim për të gjitha llojet e flokëve.

Mënyra e përdorimit:
Shpërndani në mënyrë të barabartë duke bërë një masazh të butë Përsëriteni nëse është e nevojshme dhe vazhdoni me stilimin e zgjedhur, në përputhje me llojin e flokëve.
Ingredientët:

YHA Prep Shampoo 900ml

40.00

Përshkrimi:

Shampo për kujdes të përshtatshme për përdorim për të gjitha llojet e flokëve.

Mënyra e përdorimit:
Shpërndani në mënyrë të barabartë duke bërë një masazh të butë Përsëriteni nëse është e nevojshme dhe vazhdoni me stilimin e zgjedhur, në përputhje me llojin e flokëve.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon