YHA Prep Shampoo 250ml

18.00

Përshkrimi:

Shampo për përgatitjen para-stiluese, e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Hidratues dhe ushqyes, Shampo Prep i Ndihmës për Flokët pastron butësisht flokët, heq mbetjen e stilit dhe e lë të ndihet i butë dhe i lehtë.

 

Mënyra e përdorimit:
Shpërndani në mënyrë të barabartë duke bërë një masazh të butë. Përsëriteni nëse është e nevojshme dhe vazhdoni me stilimin e zgjedhur, në përputhje me llojin e flokëve.
Ingredientët:

YHA Prep Shampoo 250ml

18.00

Përshkrimi:

Shampo për përgatitjen para-stiluese, e përshtatshme për të gjitha llojet e flokëve. Hidratues dhe ushqyes, Shampo Prep i Ndihmës për Flokët pastron butësisht flokët, heq mbetjen e stilit dhe e lë të ndihet i butë dhe i lehtë.

 

Mënyra e përdorimit:
Shpërndani në mënyrë të barabartë duke bërë një masazh të butë. Përsëriteni nëse është e nevojshme dhe vazhdoni me stilimin e zgjedhur, në përputhje me llojin e flokëve.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon