YHA Prep Mild Cream 200ml

20.00

Përshkrimi:

Balsami elastik para-stilues me vitaminën E për të mbrojtur flokët nga mjetet e stilimit të erës së nxehtësisë. Trajtësisht i hidraton dhe i zgjidh flokët duke e lënë me shkëlqim dhe të butë pa e peshuar poshtë.

Mënyra e përdorimit:
Vendoseni produktin në gjatësi dhe skaj të lagur, lëreni 2-3 minuta, krehni dhe shpelaje.
Ingredientët:

YHA Prep Mild Cream 200ml

20.00

Përshkrimi:

Balsami elastik para-stilues me vitaminën E për të mbrojtur flokët nga mjetet e stilimit të erës së nxehtësisë. Trajtësisht i hidraton dhe i zgjidh flokët duke e lënë me shkëlqim dhe të butë pa e peshuar poshtë.

Mënyra e përdorimit:
Vendoseni produktin në gjatësi dhe skaj të lagur, lëreni 2-3 minuta, krehni dhe shpelaje.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon