YHA Definition Mist

25.00

Përshkrimi:

Përfitimet:

Ndarja e flokëve natyrale.
Efekti teksturizues.
Kontrolli elektrostatik dhe frizz.
Përmirëson shkëlqimin natyral të flokëve.

Mënyra e përdorimit:
Spërkateni në flokë të thatë nga një distancë prej 30 cm. Për të arritur pamjen tipike "një ditë pas", vendoseni direkt në fijet individuale për t'i përcaktuar më mirë ato, pastaj përfundoni stilimin me tharëse flokësh ose mjete të nxehta.
Ingredientët:

YHA Definition Mist

25.00

Përshkrimi:

Përfitimet:

Ndarja e flokëve natyrale.
Efekti teksturizues.
Kontrolli elektrostatik dhe frizz.
Përmirëson shkëlqimin natyral të flokëve.

Mënyra e përdorimit:
Spërkateni në flokë të thatë nga një distancë prej 30 cm. Për të arritur pamjen tipike "një ditë pas", vendoseni direkt në fijet individuale për t'i përcaktuar më mirë ato, pastaj përfundoni stilimin me tharëse flokësh ose mjete të nxehta.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon