YHA Blowdry Primer

20.00

Përshkrimi:
Mënyra e përdorimit:
Për një përfundim të shkëlqyeshëm dhe të butë, spërkatni produktin në flokë të thatë nga gjatësia në maja. Për një efekt anti-frizz, spërkateni atë në flokë të lagur, duke shpërndarë në mënyrë të barabartë në gjatësitë dhe skajet, pastaj vazhdoni me tharjen e flokëve. . Mund të përdoret edhe në flokë të imët.
Ingredientët:

YHA Blowdry Primer

20.00

Përshkrimi:
Mënyra e përdorimit:
Për një përfundim të shkëlqyeshëm dhe të butë, spërkatni produktin në flokë të thatë nga gjatësia në maja. Për një efekt anti-frizz, spërkateni atë në flokë të lagur, duke shpërndarë në mënyrë të barabartë në gjatësitë dhe skajet, pastaj vazhdoni me tharjen e flokëve. . Mund të përdoret edhe në flokë të imët.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon