Wet Make Up

22.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt artistik me ngjyra të ndryshme që përzihet me ujë , është një formulë pa vaj, shumë e pigmentuar që mban edhe nën dritat më të nxehta të skenës. Ky produkt me shumë efekte, me glicerinë përzihet me ujin dhe kur përdoret për pikturimin e fytyrës ose trupit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Wet Make Up

22.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt artistik me ngjyra të ndryshme që përzihet me ujë , është një formulë pa vaj, shumë e pigmentuar që mban edhe nën dritat më të nxehta të skenës. Ky produkt me shumë efekte, me glicerinë përzihet me ujin dhe kur përdoret për pikturimin e fytyrës ose trupit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon