WELL BEING massage Oil 100ml

25.00

Përshkrimi:

DavinesWell Being freskuese dhe pastruese e flokëve .  Pastron thellësisht dhe relakson.Ideale për masazh flokësh.
Rrit elasticitetin e kokës, ushqen dhe përshpejton qarkullimin e gjakut.  Ka një tipar të këndshëm relaksues.  Nuk përmban paraben.

Permbajtja:
-Echinacea –  e pasur me vitaminë C, ka një veti të fuqishme antioksiduese dhe anti-inflamatore.

-Perdorimi
Me kujdes vendosni dy pipeta të produktit në mënyrë të barabartë në të gjithë skalpin e kokës.
Masazhoni butë.
Mos e shpëlani.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

WELL BEING massage Oil 100ml

25.00

Përshkrimi:

DavinesWell Being freskuese dhe pastruese e flokëve .  Pastron thellësisht dhe relakson.Ideale për masazh flokësh.
Rrit elasticitetin e kokës, ushqen dhe përshpejton qarkullimin e gjakut.  Ka një tipar të këndshëm relaksues.  Nuk përmban paraben.

Permbajtja:
-Echinacea –  e pasur me vitaminë C, ka një veti të fuqishme antioksiduese dhe anti-inflamatore.

-Perdorimi
Me kujdes vendosni dy pipeta të produktit në mënyrë të barabartë në të gjithë skalpin e kokës.
Masazhoni butë.
Mos e shpëlani.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon