WELL BEING De Stress LOTION 250ml

25.00

Përshkrimi:

Locioni i stresit është një zbutes që mund të përdoret si në lëkurë ashtu edhe në flokë për të siguruar lagështi dhe per tu mbrojtur nga rrezet UV. Sidoqoftë, nuk rekomandohet për flokë të imët

Zbatimi: Mund të përdoret si në flokë të lagur ashtu edhe në flokë të thatë. Shkundni shishen mirë dhe spërkateni nga nje largesi 20-30 cm. Mund të përdoret sa më shpesh që dëshironi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

WELL BEING De Stress LOTION 250ml

25.00

Përshkrimi:

Locioni i stresit është një zbutes që mund të përdoret si në lëkurë ashtu edhe në flokë për të siguruar lagështi dhe per tu mbrojtur nga rrezet UV. Sidoqoftë, nuk rekomandohet për flokë të imët

Zbatimi: Mund të përdoret si në flokë të lagur ashtu edhe në flokë të thatë. Shkundni shishen mirë dhe spërkateni nga nje largesi 20-30 cm. Mund të përdoret sa më shpesh që dëshironi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon