Water Soul Ecosun Cream Spf30

32.00

Përshkrimi:

Krem per fytyren dhe trupin. I formuluar per te siguruar mbrojtje maksimale qe zgjat mbi 80 minuta dhe per te minimizuar ndikimin qe kane filtrat UVA/UVB ne mjedisin ujor. Teksture qe perthithet shpejt, me efekt antioksidant qe ndihmon ne parandalimin e shenjave nga dielli. Eshte ideal per personat qe praktikojne sporte ujore. Nuk ka aroma te shtuara

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Water Soul Ecosun Cream Spf30

32.00

Përshkrimi:

Krem per fytyren dhe trupin. I formuluar per te siguruar mbrojtje maksimale qe zgjat mbi 80 minuta dhe per te minimizuar ndikimin qe kane filtrat UVA/UVB ne mjedisin ujor. Teksture qe perthithet shpejt, me efekt antioksidant qe ndihmon ne parandalimin e shenjave nga dielli. Eshte ideal per personat qe praktikojne sporte ujore. Nuk ka aroma te shtuara

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon