Water Blend

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë krem pudër shumë natyrale, 50 ml, duke i dhënë lëkurës një shkëlqim të freskët dhe të butë me këtë bazë prej 80% të ujit dhe pjesa tjeter xhel bën që lëkura të ndihet e lehtë, e pastër dhe e rehatshme. Formula afatgjatë e papërshkueshme nga uji është ideale për fytyrën dhe trupin, pasi e hidraton atë. Formula e saj waterproof bën të qëndrojë gjatë dhe mund të përdoret dhe në trup.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Water Blend

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë krem pudër shumë natyrale, 50 ml, duke i dhënë lëkurës një shkëlqim të freskët dhe të butë me këtë bazë prej 80% të ujit dhe pjesa tjeter xhel bën që lëkura të ndihet e lehtë, e pastër dhe e rehatshme. Formula afatgjatë e papërshkueshme nga uji është ideale për fytyrën dhe trupin, pasi e hidraton atë. Formula e saj waterproof bën të qëndrojë gjatë dhe mund të përdoret dhe në trup.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon