Utra HD Liquid Foundation

44.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem pudër 30 ml, e cila krijon një kompleks natyral perfekte jashtë dhe brënda kamerës. Tërësisht e padukshme nën lentet e fundit super të fokusuara te 4K. Ky Krem pudër revolucionare me pigmente të veshura në mënyrë unike të cilat japin mbulim mesatar dhe mund të përpunohet për të dhënë mbulimin e preferuar, shumë komode me teksturën e saj të lehtë. Jep komoditet  për të gjitha llojet e lëkurave. UHD  ështe e formuluar me Sfera Hialuronike për të dhënë komoditet për të gjitha llojet e lëkurave. UHD ka 40 ngjyra që rë përputhen me të gjitha tonalitetet e lëkurave,nga ato normalet deri në to mikse në Y (yellow) dhe R (red).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Utra HD Liquid Foundation

44.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem pudër 30 ml, e cila krijon një kompleks natyral perfekte jashtë dhe brënda kamerës. Tërësisht e padukshme nën lentet e fundit super të fokusuara te 4K. Ky Krem pudër revolucionare me pigmente të veshura në mënyrë unike të cilat japin mbulim mesatar dhe mund të përpunohet për të dhënë mbulimin e preferuar, shumë komode me teksturën e saj të lehtë. Jep komoditet  për të gjitha llojet e lëkurave. UHD  ështe e formuluar me Sfera Hialuronike për të dhënë komoditet për të gjitha llojet e lëkurave. UHD ka 40 ngjyra që rë përputhen me të gjitha tonalitetet e lëkurave,nga ato normalet deri në to mikse në Y (yellow) dhe R (red).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon