Ultra HD Stick Foundation

44.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem pudër, 12.5 gr. Tekstura e saj kremoze hapet lehtësisht në lëkurë duke dhënë mbulim të plotë,efekt satin dhe është për lëkurat normale, të thatë. Mund të përdoret dhe për të konturuar. UHD Stick Foundation e gjeni në 21 ngjyra Y (yellow) dhe R (red).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Ultra HD Stick Foundation

44.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem pudër, 12.5 gr. Tekstura e saj kremoze hapet lehtësisht në lëkurë duke dhënë mbulim të plotë,efekt satin dhe është për lëkurat normale, të thatë. Mund të përdoret dhe për të konturuar. UHD Stick Foundation e gjeni në 21 ngjyra Y (yellow) dhe R (red).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon