Ultra HD Soft Light

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Highliter kremoz, 12 ml, me perla e cila i jep lëkurës një ndricim të bukur, të butë dhe delikat. E gjeni në katër tonalitete : Pink Champagne, Golden Champagne, Pink Copper, Golden Copper.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Ultra HD Soft Light

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Highliter kremoz, 12 ml, me perla e cila i jep lëkurës një ndricim të bukur, të butë dhe delikat. E gjeni në katër tonalitete : Pink Champagne, Golden Champagne, Pink Copper, Golden Copper.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon