Ultra HD Pressed Powder

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë pudër fiksuese, 6.2 gr, e presuar e cila me formulën e saj të avancuar duket e padukshme në kamerën e teknologjis 4K. Perfekte për tu përdorur nga profesinistët, por edhe nga përdoruesit e thjeshtë. Kjo pudër jep një efekt mat, është shumë i lehtë dhe shkëlqim shumë natyral. Kjo vello e padukshme e pluhurit, formula e së cilës zbeh linjat e holla të shprehive, poret dhe imperfeksionet. Ajo është e pasur dhe me Acid Hialuronik, e gjeni në #1 transparente ( për te gjitha tonalitetet e lëkurave ) #2 banane ose e verdhë (për lëkurat e tonalitetit mesatar deri në të errët ) #3 pjeshkë (për lëkurat e tonalitetit mesatar deri në të errët), nuk ndryshojnë ngjyrën e kremit të pudrës,ngjyra e verdhe heq zbehtësin e lëkurës duke i dhënë asaj një dritë natyrale,kurse ajo ngjyrë pjeshkë e ngroh lëkurën.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Ultra HD Pressed Powder

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë pudër fiksuese, 6.2 gr, e presuar e cila me formulën e saj të avancuar duket e padukshme në kamerën e teknologjis 4K. Perfekte për tu përdorur nga profesinistët, por edhe nga përdoruesit e thjeshtë. Kjo pudër jep një efekt mat, është shumë i lehtë dhe shkëlqim shumë natyral. Kjo vello e padukshme e pluhurit, formula e së cilës zbeh linjat e holla të shprehive, poret dhe imperfeksionet. Ajo është e pasur dhe me Acid Hialuronik, e gjeni në #1 transparente ( për te gjitha tonalitetet e lëkurave ) #2 banane ose e verdhë (për lëkurat e tonalitetit mesatar deri në të errët ) #3 pjeshkë (për lëkurat e tonalitetit mesatar deri në të errët), nuk ndryshojnë ngjyrën e kremit të pudrës,ngjyra e verdhe heq zbehtësin e lëkurës duke i dhënë asaj një dritë natyrale,kurse ajo ngjyrë pjeshkë e ngroh lëkurën.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon