Ultra HD Perfector

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Kjo formulë inovative, shumë e lehtë i jep lëkurës një efekt ngjyre të sfumuar në mënyrë të njëtrajtshme duke e përmisuar atë. Pigmentet inovative bëhen fleksible që të përputhen me shullojshmërin e 3 – 5 tonaliteteve të lëkurës. Ky produkt i përshtatet cdo lloj lëkure duke dhënë një mbulim mesatar. Përvec kësaj , hidratimi dhe përmbajtja me SPF 25.

Mënyra e përdorimit:
Për zonat që kërkojnë më tepër mbulim, kombinojeni me UHD Stick Foundation, ose UHD Underpainting Palette. Për lëkurat e yndyrshme aplikoni dhe UHD Loose Powder. Për lëkurat e thata, UHD Perfector qëndron mjaft mirë në lëkurë.
Ingredientët:

Ultra HD Perfector

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Kjo formulë inovative, shumë e lehtë i jep lëkurës një efekt ngjyre të sfumuar në mënyrë të njëtrajtshme duke e përmisuar atë. Pigmentet inovative bëhen fleksible që të përputhen me shullojshmërin e 3 – 5 tonaliteteve të lëkurës. Ky produkt i përshtatet cdo lloj lëkure duke dhënë një mbulim mesatar. Përvec kësaj , hidratimi dhe përmbajtja me SPF 25.

Mënyra e përdorimit:
Për zonat që kërkojnë më tepër mbulim, kombinojeni me UHD Stick Foundation, ose UHD Underpainting Palette. Për lëkurat e yndyrshme aplikoni dhe UHD Loose Powder. Për lëkurat e thata, UHD Perfector qëndron mjaft mirë në lëkurë.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon