Ultra HD Lip Booster

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë një hidra-plumping serum i buzëve ,e cila përdoret për të përgatitur buzët,hidratues dhe zbutës duke i dhënë buzëve plotësi dhe komoditet. Serumin e gjeni në ngjyrë transparente 0 Universal dhe me ngjyrë të lehtë  01 Cinema.

Mënyra e përdorimit:
Mund të përdoret përpara cdo produkti që doni të përdorni në buzë,por pasi e keni lënë disa minuta duhet ta hiqni atë lehtësisht me një facoletë te thatë , ose mbi buzëkuq si shkëlqyes.
Ingredientët:

Ultra HD Lip Booster

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë një hidra-plumping serum i buzëve ,e cila përdoret për të përgatitur buzët,hidratues dhe zbutës duke i dhënë buzëve plotësi dhe komoditet. Serumin e gjeni në ngjyrë transparente 0 Universal dhe me ngjyrë të lehtë  01 Cinema.

Mënyra e përdorimit:
Mund të përdoret përpara cdo produkti që doni të përdorni në buzë,por pasi e keni lënë disa minuta duhet ta hiqni atë lehtësisht me një facoletë te thatë , ose mbi buzëkuq si shkëlqyes.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon