Ultra HD Cream Foundation Refill

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Unifikon ngjyrën , fsheh papërsosmëritë, konturon. Frymëzuar nga profesionistët ky produkt i cili ka shumë përdorime përmban 18 ngjyra me një efekt të butë prej satini, përshtatur për të gjitha tonet e lëkurës nga e çelëta deri tek ajo e errëta. UHD Cream Foundation Refill e gjeni në 18 ngjyra Y ( yellow) dhe R (red).

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Ultra HD Cream Foundation Refill

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Unifikon ngjyrën , fsheh papërsosmëritë, konturon. Frymëzuar nga profesionistët ky produkt i cili ka shumë përdorime përmban 18 ngjyra me një efekt të butë prej satini, përshtatur për të gjitha tonet e lëkurës nga e çelëta deri tek ajo e errëta. UHD Cream Foundation Refill e gjeni në 18 ngjyra Y ( yellow) dhe R (red).

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon