Ultra HD Concealer

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë korrektor për sytë, 5 ml, e krijuar për të dhënë perfeksion në zonën poshtë syve, duke korrigjuar rrathët e errët të syve. Ju lejon të korrigjoni ngjyrën me nuancat e saj në të kuqe dhe të fshehi rrathët e errëta apo të ndriçoj me nuancat e saj në të verdhë. Kompleksi kundër rrathëve të syve stimulon kolagjenin për të rifreskuar sytë. Formula reflekton dritën për të fshirë ngjyrën e errët, fillon dhe zbut linjat e imta. Sferat Hialuronike ndihmojnë me hidratimin e lëkurës. Kompleksi 4K garanton përbërjen e padukshme, natyrale dhe të rehatshme në zonën e syve. UHD Concealer ka 14 ngjyra Y (yellow) dhe R (red).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Ultra HD Concealer

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë korrektor për sytë, 5 ml, e krijuar për të dhënë perfeksion në zonën poshtë syve, duke korrigjuar rrathët e errët të syve. Ju lejon të korrigjoni ngjyrën me nuancat e saj në të kuqe dhe të fshehi rrathët e errëta apo të ndriçoj me nuancat e saj në të verdhë. Kompleksi kundër rrathëve të syve stimulon kolagjenin për të rifreskuar sytë. Formula reflekton dritën për të fshirë ngjyrën e errët, fillon dhe zbut linjat e imta. Sferat Hialuronike ndihmojnë me hidratimin e lëkurës. Kompleksi 4K garanton përbërjen e padukshme, natyrale dhe të rehatshme në zonën e syve. UHD Concealer ka 14 ngjyra Y (yellow) dhe R (red).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon