Ultra HD Concealer

27.00

Clear
Përshkrimi:

Ultra HD Concealer është korrektori  i parë për sytë që vetë-fiksohet dhe menjëherë mbulon, rregullon dhe ndriçon zonën e syve gjatë gjithë ditës. Ky korrektor ka një furçë e cila ju lejon ta përdorni atë në sasinë e duhur duke e përhapur pa probleme. Teknologjia komplekse 4K krijon një pamje natyrale dhe të përsosur duke siguruar një kontur të freskët, të qetë dhe të hidratuar të syve.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Ultra HD Concealer

27.00

Clear
Përshkrimi:

Ultra HD Concealer është korrektori  i parë për sytë që vetë-fiksohet dhe menjëherë mbulon, rregullon dhe ndriçon zonën e syve gjatë gjithë ditës. Ky korrektor ka një furçë e cila ju lejon ta përdorni atë në sasinë e duhur duke e përhapur pa probleme. Teknologjia komplekse 4K krijon një pamje natyrale dhe të përsosur duke siguruar një kontur të freskët, të qetë dhe të hidratuar të syve.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon