UHD Lip Booster 6 ml

Përshkrimi:

Eshtë një hidra-plumping serum i buzëve e cila përdoret për të përgatitur buzët, hidratues dhe zbutës duke i dhënë buzëve plotësi dhe komoditet. Serumin e gjeni në ngjyrë transparente 0 Universal dhe me ngjyrë të lehtë 01 Cinema.

Mënyra e përdorimit:
Mund të përdoret përpara cdo produkti që doni të përdorni në buzë, por pasi e keni lënë disa minuta duhet ta hiqni atë lehtësisht me një facoletë te thatë ose mbi buzëkuq si shkëlqyes.
Ingredientët:

UHD Lip Booster 6 ml

Përshkrimi:

Eshtë një hidra-plumping serum i buzëve e cila përdoret për të përgatitur buzët, hidratues dhe zbutës duke i dhënë buzëve plotësi dhe komoditet. Serumin e gjeni në ngjyrë transparente 0 Universal dhe me ngjyrë të lehtë 01 Cinema.

Mënyra e përdorimit:
Mund të përdoret përpara cdo produkti që doni të përdorni në buzë, por pasi e keni lënë disa minuta duhet ta hiqni atë lehtësisht me një facoletë te thatë ose mbi buzëkuq si shkëlqyes.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon