Tranquillity Candle 280 gr

31.00

Përshkrimi:

Qiri me aromen simbol te Comfort Zone. Perhapet ne ambient duke dhuruar ndjesi te menjehereshme mireqenieje dhe relaksi. Eshte i realizuar nga nje lloj dylli qe ne permbajtje ka nje perzierje perberesish minerale dhe nje perqindje te larte perberesish bimore te cilet nxisin akoma me shume leshimin e aromes. Zgjat me shume se 55 ore

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Tranquillity Candle 280 gr

31.00

Përshkrimi:

Qiri me aromen simbol te Comfort Zone. Perhapet ne ambient duke dhuruar ndjesi te menjehereshme mireqenieje dhe relaksi. Eshte i realizuar nga nje lloj dylli qe ne permbajtje ka nje perzierje perberesish minerale dhe nje perqindje te larte perberesish bimore te cilet nxisin akoma me shume leshimin e aromes. Zgjat me shume se 55 ore

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon