Tranquillity Blend 50 ml

65.00

Përshkrimi:

Aroma simbol e Comfort Zone. Nje perzierje e vajrave esenciale te drurit te pishes, te portokallave te embel, te trendafilave etj…I krijuar deri ne detaje per te favorizuar nje relaks te plote dhe per t’iu ndihmuar te rigjeni harmonine pergjate dites ose para se te pushoni ne darke. Shfrytezon avantazhet e aromaterapise per te dhuruar nje ndjesi te plote mireqenieje te menjehershme mendore dhe fizike. Ju ndihmon te largoheni per pak kohe nga vrulli i jetes moderne. Rekomandohet per te gjithe, per ti dhene vetes nje pushim cilesor ose per te zbehur nje moment stresi. Mund te perdoret i vetem, duke zevendesuar nje parfum ose mund te treten disa pika ne kremin e trupit per te dhene nje efekt aromaterapie me intensiv.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Tranquillity Blend 50 ml

65.00

Përshkrimi:

Aroma simbol e Comfort Zone. Nje perzierje e vajrave esenciale te drurit te pishes, te portokallave te embel, te trendafilave etj…I krijuar deri ne detaje per te favorizuar nje relaks te plote dhe per t’iu ndihmuar te rigjeni harmonine pergjate dites ose para se te pushoni ne darke. Shfrytezon avantazhet e aromaterapise per te dhuruar nje ndjesi te plote mireqenieje te menjehershme mendore dhe fizike. Ju ndihmon te largoheni per pak kohe nga vrulli i jetes moderne. Rekomandohet per te gjithe, per ti dhene vetes nje pushim cilesor ose per te zbehur nje moment stresi. Mund te perdoret i vetem, duke zevendesuar nje parfum ose mund te treten disa pika ne kremin e trupit per te dhene nje efekt aromaterapie me intensiv.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon