Tranquillity Bath&Body Oil 200ml

80.00

Përshkrimi:

Vaj aromatik me baze vajin e amarantos dhe nje perzierje te vecante vajrash te tjere esenciale. Dhuron nje ndjesi te menjehereshme mireqenieje. Formula multifunksionale dhe inovative mundeson qe ky produkt te kete aftesine te transformohet ne momentin qe ka kontakt me ujin. I vene ne te thate, perdoret si nje vaj ushqyes per trupin dhe i jep lekures shkelqim dhe butesi pa krijuar ndjesi ngjitese. I tretur ne uje, transformohet nga vaj ne nje perberje qumeshti kremoze qe pastron lekuren ne menyre shume delikate. Fale aromes se vecante qe e karakterizon, ky trajtim ju qeteson fizikisht dhe menderisht duke zbehur stresin dhe lodhjen e akumuluar. Keshillohet per te gjitha llojet e lekurave. INGREDIENTET AKTIVE Vaj amaranto. Vaj esencial i drurit te pishes. Vaj esencial i portokallave te embel. Vaj esencial trendafili. Vaj esencial i vetiver. Vaj esencial i sandalwood. Vaj esencial i geranium. 89% e perberesve eshte me origjine natyrale.SI PERDORET Per trupin: Masazhoni direkt ne lekure te thate si nje vaj ushqyes. Per banje: Hidhni ne uje nje sasi te perzgjedhur te vajit, ne varesi te intensitetit te aromes qe deshironi. SASIA: 200 ml

 

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Tranquillity Bath&Body Oil 200ml

80.00

Përshkrimi:

Vaj aromatik me baze vajin e amarantos dhe nje perzierje te vecante vajrash te tjere esenciale. Dhuron nje ndjesi te menjehereshme mireqenieje. Formula multifunksionale dhe inovative mundeson qe ky produkt te kete aftesine te transformohet ne momentin qe ka kontakt me ujin. I vene ne te thate, perdoret si nje vaj ushqyes per trupin dhe i jep lekures shkelqim dhe butesi pa krijuar ndjesi ngjitese. I tretur ne uje, transformohet nga vaj ne nje perberje qumeshti kremoze qe pastron lekuren ne menyre shume delikate. Fale aromes se vecante qe e karakterizon, ky trajtim ju qeteson fizikisht dhe menderisht duke zbehur stresin dhe lodhjen e akumuluar. Keshillohet per te gjitha llojet e lekurave. INGREDIENTET AKTIVE Vaj amaranto. Vaj esencial i drurit te pishes. Vaj esencial i portokallave te embel. Vaj esencial trendafili. Vaj esencial i vetiver. Vaj esencial i sandalwood. Vaj esencial i geranium. 89% e perberesve eshte me origjine natyrale.SI PERDORET Per trupin: Masazhoni direkt ne lekure te thate si nje vaj ushqyes. Per banje: Hidhni ne uje nje sasi te perzgjedhur te vajit, ne varesi te intensitetit te aromes qe deshironi. SASIA: 200 ml

 

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon