Texturizing Spray

20.00

Përshkrimi:

Për volum me qendrim te gjate stlimi dhe cilësi maksimale. I jep flokut   shkëlqim

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Texturizing Spray

20.00

Përshkrimi:

Për volum me qendrim te gjate stlimi dhe cilësi maksimale. I jep flokut   shkëlqim

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon