Texturizing Dust 8gr

20.00

Përshkrimi:

Për vëllim të menjëhershëm, afatgjatë dhe strukturë të funksionueshme. Kjo është një pluhur tekstilizues krijon një strukturë të strukturuar, plot luksoze dhe freskon fryrjet ditore pa lënë asnjë mbetje.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Texturizing Dust 8gr

20.00

Përshkrimi:

Për vëllim të menjëhershëm, afatgjatë dhe strukturë të funksionueshme. Kjo është një pluhur tekstilizues krijon një strukturë të strukturuar, plot luksoze dhe freskon fryrjet ditore pa lënë asnjë mbetje.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon