Super Matte Loose Powder

28.0029.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë pudër shumë e lehtë dhe transparente qe mund të aplikohet direkt ne lëkurë ose mbi kremin e pudrës për ta fiksuar atë . Formula e saj nuk krijon thatësirë, kështu mund të përshtatet  ne cdo lloj lëkure.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Super Matte Loose Powder

28.0029.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë pudër shumë e lehtë dhe transparente qe mund të aplikohet direkt ne lëkurë ose mbi kremin e pudrës për ta fiksuar atë . Formula e saj nuk krijon thatësirë, kështu mund të përshtatet  ne cdo lloj lëkure.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon