Sublime Skin Peel Pads 14 pz

45.50

Përshkrimi:

Peel Pads të pasur me vitamin C për një eksfolim të lehte të lëkures. I sjell lekurës butësin dhe shkëlqimin e duhur.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Sublime Skin Peel Pads 14 pz

45.50

Përshkrimi:

Peel Pads të pasur me vitamin C për një eksfolim të lehte të lëkures. I sjell lekurës butësin dhe shkëlqimin e duhur.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon