Sublime Skin Lift-Mask 60ml

75.00

Përshkrimi:

Maskë kremoze, fiksuese që nuk kërkon shpëlarje. Lëkurë e menjëhershme me pamje më të re. Mund të përdoret gjatë ditës ose si një maskë gjatë natës, duke u zgjuar në një lëkurë e cila zbulon konturet më të buta dhe relakson tiparet.

Ideale për lëkurat e pjekura, dhe ato që janë të veshura dhe nuk kanë ton.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Sublime Skin Lift-Mask 60ml

75.00

Përshkrimi:

Maskë kremoze, fiksuese që nuk kërkon shpëlarje. Lëkurë e menjëhershme me pamje më të re. Mund të përdoret gjatë ditës ose si një maskë gjatë natës, duke u zgjuar në një lëkurë e cila zbulon konturet më të buta dhe relakson tiparet.

Ideale për lëkurat e pjekura, dhe ato që janë të veshura dhe nuk kanë ton.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon