Sublime Skin Eye Patch 6pz

58.00

Përshkrimi:

INGREDIENTET AKTIVE Perberje peptidesh me esperina. Perberje peptidesh me chrysin. Hexapeptide. Pa silikone. 96% e perberesve eshte me origjine natyrale. SI PERDORET Vendosni masken ne lekure te paster dhe te thate, perreth zones se syve. Lereni te pushoje nga 10 minuta deri ne 1 ore (sipas deshires). Mund te perdoret ne momente stresi fizik dhe raste te vecanta, ose mund te perdoret si trajtim kozmetik ne kombinim me Sublime Skin Cream ose Rich Cream. SASIA: 6 aplikime

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Sublime Skin Eye Patch 6pz

58.00

Përshkrimi:

INGREDIENTET AKTIVE Perberje peptidesh me esperina. Perberje peptidesh me chrysin. Hexapeptide. Pa silikone. 96% e perberesve eshte me origjine natyrale. SI PERDORET Vendosni masken ne lekure te paster dhe te thate, perreth zones se syve. Lereni te pushoje nga 10 minuta deri ne 1 ore (sipas deshires). Mund te perdoret ne momente stresi fizik dhe raste te vecanta, ose mund te perdoret si trajtim kozmetik ne kombinim me Sublime Skin Cream ose Rich Cream. SASIA: 6 aplikime

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon