Sublime Skin Eye Cream 15ml

55.00

Përshkrimi:

Krem qe vepron mbi rrudhat, rrathet e syve dhe qeskat qe krijohen ne kete zone. Nje formule qe permban peptide, flavonoidi, kafeine dhe aescina. Pas perdorimit te ketij produkti, e gjithe zona e syve duket me e re. Gjithashtu lekura behet me kompakte dhe e lemuar. Ky krem keshillohet te perdoret ne fytyra ku ka prezence rrudhash, rrathesh te erret dhe shenja te tjera fryrje ne konturin e syve

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Sublime Skin Eye Cream 15ml

55.00

Përshkrimi:

Krem qe vepron mbi rrudhat, rrathet e syve dhe qeskat qe krijohen ne kete zone. Nje formule qe permban peptide, flavonoidi, kafeine dhe aescina. Pas perdorimit te ketij produkti, e gjithe zona e syve duket me e re. Gjithashtu lekura behet me kompakte dhe e lemuar. Ky krem keshillohet te perdoret ne fytyra ku ka prezence rrudhash, rrathesh te erret dhe shenja te tjera fryrje ne konturin e syve

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon