Sublime Skin Essence 100ml

59.00

Përshkrimi:

Esence e perqendruar qe ndihmon lekuren te duket me kompakte, e njetrajtshme dhe e re. Efekt hidratues i menjehershem, i cili maksimizon efikasitetin e cdo produkti tjeter qe aplikohet me pas. Ideale per lekura te maturuara

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Sublime Skin Essence 100ml

59.00

Përshkrimi:

Esence e perqendruar qe ndihmon lekuren te duket me kompakte, e njetrajtshme dhe e re. Efekt hidratues i menjehershem, i cili maksimizon efikasitetin e cdo produkti tjeter qe aplikohet me pas. Ideale per lekura te maturuara

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon