Sublime Skin Cream 60ml

105.00

Përshkrimi:

Krem ushqyes  me mikro dhe makro molekula të Acidit Hijaluronik.Ideale për lëkura mature, normale dhe të kombinuara. Respekton Ph–in e lēkures sonê dhe me 80% te përbërësve natyral.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Sublime Skin Cream 60ml

105.00

Përshkrimi:

Krem ushqyes  me mikro dhe makro molekula të Acidit Hijaluronik.Ideale për lëkura mature, normale dhe të kombinuara. Respekton Ph–in e lēkures sonê dhe me 80% te përbërësve natyral.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon