SU PROTECTIVE CREAM SPF 30

25.00

Përshkrimi:

Krem ​​dielli 30 perfekte për ditë të gjata në plazh ose pranë pishinës. Produkti ka një strukturë kremoze që zbatohet shumë lehtë në lëkurë të thatë.

Veprimi i tij është shumë intensiv falë faktit se i reziston ujit dhe djersës dhe nuk është e nevojshme ta aplikoni vazhdimisht për të qëndruar i mbrojtur. Rezultatet shihen menjëherë nxirja do të jetë thjesht perfekte dhe e artë pa ngjyrën tipike të kuqe të shkaktuar nga djegiet nga dielli. Lëkura është e mbrojtur mirë nga dielli dhe nuk ka rrezik të shfaqjes së njollave ose skuqjeve të shkaktuara nga ekspozimi i gjatë në diell.

Një produkt i domosdoshëm për tu ekspozuar ndaj diellit në mënyrën më të mirë të mundshme për të shmangur çdo lloj dëmtimi të lëkurës dhe për të pasur një nxirje delikate dhe me shkëlqim por mbi të gjitha që zgjat dhe që nuk zhvishet.

Përfitimet SU Protective Cream SPF30 Davines:

Ajo ushqen dhe mbron lëkurën
I papërshkueshëm nga uji
Parandalon njollat ​​dhe skuqjet
Me filtra UVA / UVB
Thith shpejt
Ngjyrosje perfekte, e artë

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

SU PROTECTIVE CREAM SPF 30

25.00

Përshkrimi:

Krem ​​dielli 30 perfekte për ditë të gjata në plazh ose pranë pishinës. Produkti ka një strukturë kremoze që zbatohet shumë lehtë në lëkurë të thatë.

Veprimi i tij është shumë intensiv falë faktit se i reziston ujit dhe djersës dhe nuk është e nevojshme ta aplikoni vazhdimisht për të qëndruar i mbrojtur. Rezultatet shihen menjëherë nxirja do të jetë thjesht perfekte dhe e artë pa ngjyrën tipike të kuqe të shkaktuar nga djegiet nga dielli. Lëkura është e mbrojtur mirë nga dielli dhe nuk ka rrezik të shfaqjes së njollave ose skuqjeve të shkaktuara nga ekspozimi i gjatë në diell.

Një produkt i domosdoshëm për tu ekspozuar ndaj diellit në mënyrën më të mirë të mundshme për të shmangur çdo lloj dëmtimi të lëkurës dhe për të pasur një nxirje delikate dhe me shkëlqim por mbi të gjitha që zgjat dhe që nuk zhvishet.

Përfitimet SU Protective Cream SPF30 Davines:

Ajo ushqen dhe mbron lëkurën
I papërshkueshëm nga uji
Parandalon njollat ​​dhe skuqjet
Me filtra UVA / UVB
Thith shpejt
Ngjyrosje perfekte, e artë

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon