SU Aftersun 150ml

20.00

Përshkrimi:

Krem xhel për t’u aplikuar pas lagështimit per  mbrojtjen e lëkurës së trupit nga dielli.
Qetëson dhe i jep lehtësim të menjëhershëm lëkurës së thatë dhe të skuqur pas ekspozimit në diell. Vepron me efekt te shpejte ne lekure

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

SU Aftersun 150ml

20.00

Përshkrimi:

Krem xhel për t’u aplikuar pas lagështimit per  mbrojtjen e lëkurës së trupit nga dielli.
Qetëson dhe i jep lehtësim të menjëhershëm lëkurës së thatë dhe të skuqur pas ekspozimit në diell. Vepron me efekt te shpejte ne lekure

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon