Strong Hold Cream Gel 125ml

20.00

Përshkrimi:

Për krijimin e strukturës dhe përkufizimit në stilet e flokëve të shkurtër. Ky është një krem ​​i fortë për mbajtjen e xhelit që thahet shpejt, nuk ka mbetje dhe është i dobishëm. Lë flokët me një efekt të lagësht dhe eleminon cërcitjen.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Strong Hold Cream Gel 125ml

20.00

Përshkrimi:

Për krijimin e strukturës dhe përkufizimit në stilet e flokëve të shkurtër. Ky është një krem ​​i fortë për mbajtjen e xhelit që thahet shpejt, nuk ka mbetje dhe është i dobishëm. Lë flokët me një efekt të lagësht dhe eleminon cërcitjen.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon