UV/SPF Prime

Përshkrimi:

Eshtë hidratues,mbron lëkurën nga rrezet UVA dhe UVB, është oil free dhe  përdoret tek të gjithë llojet e lëkurës. Mund të miksoni kremin e pudrës me pak primer UV ose UV primer me ate Mattyfying (nëse lëkura është mikse ose e yndyrshme).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

UV/SPF Prime

Përshkrimi:

Eshtë hidratues,mbron lëkurën nga rrezet UVA dhe UVB, është oil free dhe  përdoret tek të gjithë llojet e lëkurës. Mund të miksoni kremin e pudrës me pak primer UV ose UV primer me ate Mattyfying (nëse lëkura është mikse ose e yndyrshme).

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon