STEP 1 Skin Equalizer Mattyfying 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të reduktuar yndyrën e tepërt të lëkurës, duke dhënë një rezultat mat të lëkurës. Në formulën e saj ka një kompleks vegjetal,molekulat e të cilit thithin sebumin e tepërt duke zvogëluar poret gjithashtu dhe përbërja Sanguisorba + Kanella,garantojnë kontroll të shkëlqyer gjatë gjithë ditës.

Mënyra e përdorimit:
Mund të aplikohet dhe pas makeup-it ne zonat ku është yndyrosur lekura,duke marrë shumë pak produkt dhe duke e aplikuar lehtësisht. Tek sytë shumë të yndyrosur mund të aplikosh pak primer,kjo do të bëjë qe dhe makeupi tek sytë të zgjasimë teper. Për një  efekt shume natyral mund të aplikoni primer Mattyfying,pasi e ka përthithur mirë lëkura aplikoni pak pudër fiksuese.
Ingredientët:

STEP 1 Skin Equalizer Mattyfying 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të reduktuar yndyrën e tepërt të lëkurës, duke dhënë një rezultat mat të lëkurës. Në formulën e saj ka një kompleks vegjetal,molekulat e të cilit thithin sebumin e tepërt duke zvogëluar poret gjithashtu dhe përbërja Sanguisorba + Kanella,garantojnë kontroll të shkëlqyer gjatë gjithë ditës.

Mënyra e përdorimit:
Mund të aplikohet dhe pas makeup-it ne zonat ku është yndyrosur lekura,duke marrë shumë pak produkt dhe duke e aplikuar lehtësisht. Tek sytë shumë të yndyrosur mund të aplikosh pak primer,kjo do të bëjë qe dhe makeupi tek sytë të zgjasimë teper. Për një  efekt shume natyral mund të aplikoni primer Mattyfying,pasi e ka përthithur mirë lëkura aplikoni pak pudër fiksuese.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon