Star Lit Glitter

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Grimca të lirshme me ngjyra të ndryshme, 6.7r, delikate që reflektojnë dritën për të krijuar një efekt të shkëlqyes në fytyrë, trup dhe flokë. Zbatohet lehtësisht me  furçë të lagur me fiksues make-upi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Star Lit Glitter

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Grimca të lirshme me ngjyra të ndryshme, 6.7r, delikate që reflektojnë dritën për të krijuar një efekt të shkëlqyes në fytyrë, trup dhe flokë. Zbatohet lehtësisht me  furçë të lagur me fiksues make-upi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon