Spirit Gum

18.00

Përshkrimi:

Kjo ngjitëse, 30 ml, e lëngshme mat mund të aplikohet lehtësisht duke përdorur aplikuesin e saj të furçave. Përdoret për të aplikuar prerje flokësh (mjekra, mustaqe, mustaqe dhe djegie anësore, flokë leshi krep), kapele tullac, protetikë, një larmi efektesh speciale (dylli Plasto, dylle të tjera etj.) Dhe të gjitha llojet e zbukurimeve të lehta (pendët, dantella , fletë ari, etj). Mban për disa orë, duke rezistuar ndaj nxehtësisë dhe ujit, dhe përdoret si një plastifikues i aplikuar mbi produkte të caktuara për të rritur qëndrueshmërinë e tyre (dylli Plasto, mbulesa të vetullave, etj.). Në përgjithësi nuk irriton lëkurën por duhet të testohet në lëkurë të ndjeshme para përdorimit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Spirit Gum

18.00

Përshkrimi:

Kjo ngjitëse, 30 ml, e lëngshme mat mund të aplikohet lehtësisht duke përdorur aplikuesin e saj të furçave. Përdoret për të aplikuar prerje flokësh (mjekra, mustaqe, mustaqe dhe djegie anësore, flokë leshi krep), kapele tullac, protetikë, një larmi efektesh speciale (dylli Plasto, dylle të tjera etj.) Dhe të gjitha llojet e zbukurimeve të lehta (pendët, dantella , fletë ari, etj). Mban për disa orë, duke rezistuar ndaj nxehtësisë dhe ujit, dhe përdoret si një plastifikues i aplikuar mbi produkte të caktuara për të rritur qëndrueshmërinë e tyre (dylli Plasto, mbulesa të vetullave, etj.). Në përgjithësi nuk irriton lëkurën por duhet të testohet në lëkurë të ndjeshme para përdorimit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon