Specialist Hand Cream 75ml

20.00

Përshkrimi:

Krem duarsh ushqyes, me teksture jo te yndyrshme qe perthithet lehtesisht. I pasur me vaj Sacha Inchi, omega 3 dhe 6, lloje te ndryshme acidesh yndyrore dhe Panthenol. Mbron barrieren natyrale te lekures duke i lene duart te buta, te hidratuara dhe me nje arome shume delikate te cajit te bardhe.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Specialist Hand Cream 75ml

20.00

Përshkrimi:

Krem duarsh ushqyes, me teksture jo te yndyrshme qe perthithet lehtesisht. I pasur me vaj Sacha Inchi, omega 3 dhe 6, lloje te ndryshme acidesh yndyrore dhe Panthenol. Mbron barrieren natyrale te lekures duke i lene duart te buta, te hidratuara dhe me nje arome shume delikate te cajit te bardhe.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon