Specialist Foot Balm 75ml

20.00

Përshkrimi:

Balsam per kembet me veprim mbrojtes dhe ushqyes. Tekstura e pasur dhe kremoze krijon nje shtrese perreth kembes duke ruajtur hidratimin dhe duke kompensuar mungesen e lipideve qe jane pergjegjese per thatesine dhe plasaritjen e mundshme te lekures

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Specialist Foot Balm 75ml

20.00

Përshkrimi:

Balsam per kembet me veprim mbrojtes dhe ushqyes. Tekstura e pasur dhe kremoze krijon nje shtrese perreth kembes duke ruajtur hidratimin dhe duke kompensuar mungesen e lipideve qe jane pergjegjese per thatesine dhe plasaritjen e mundshme te lekures

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon