So Divine

28.00

Përshkrimi:

Ky produkt në formë kremi, 150 ml, shërben për heqjen e make-upit dhe siguron hidratimin e lëkurës; formula përmban ekstrakte me lule bananeje, pjepër të verdhë, vitaminë A dhe C. I përshtatshëm për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme, nuk është komedogjen, heq produkte të papërshkueshëm nga uji.

Mënyra e përdorimit:
Hiqeni atë më pas me tonik.
Ingredientët:

So Divine

28.00

Përshkrimi:

Ky produkt në formë kremi, 150 ml, shërben për heqjen e make-upit dhe siguron hidratimin e lëkurës; formula përmban ekstrakte me lule bananeje, pjepër të verdhë, vitaminë A dhe C. I përshtatshëm për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme, nuk është komedogjen, heq produkte të papërshkueshëm nga uji.

Mënyra e përdorimit:
Hiqeni atë më pas me tonik.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon