Smoky Strech

28.00

Përshkrimi:

Rimel për sytë, 7 ml, formula e saj me  Flex Control complex jep rezultatin e gjatësis dhe ndan qerpikët shumë mire duke i krehur ato që nga rrënja deri tek sytë. Efekti është natyral dhe bën që qerpikët te mos ngjiten me njëra tjetrën.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Smoky Strech

28.00

Përshkrimi:

Rimel për sytë, 7 ml, formula e saj me  Flex Control complex jep rezultatin e gjatësis dhe ndan qerpikët shumë mire duke i krehur ato që nga rrënja deri tek sytë. Efekti është natyral dhe bën që qerpikët te mos ngjiten me njëra tjetrën.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon