Smoky Lash

28.00

Clear
Përshkrimi:

Rimel shumë i pigmentuar, 7 ml, i jep volum dhe zgjatje qerpikut duke i kthyer ato menjëherë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Smoky Lash

28.00

Clear
Përshkrimi:

Rimel shumë i pigmentuar, 7 ml, i jep volum dhe zgjatje qerpikut duke i kthyer ato menjëherë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon