Smoky Lash 7ml

28.00

Clear
Përshkrimi:

Rimel shumë i pigmentuar ,i jep volum dhe zgjatje qerpikut duke i kthyer ato menjëherë. Mund ta gjeni dhe në versionin waterproof

Mënyra e përdorimit:
bla
Ingredientët:
bla

Smoky Lash 7ml

28.00

Clear
Përshkrimi:

Rimel shumë i pigmentuar ,i jep volum dhe zgjatje qerpikut duke i kthyer ato menjëherë. Mund ta gjeni dhe në versionin waterproof

Mënyra e përdorimit:
bla
Ingredientët:
bla
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon