Skin Equalizer UV/SPF Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Eshtë hidratues, mbron lëkurën nga rrezet UVA dhe UVB. Eshtë oil free dhe përdoret tek të gjithë llojet e lëkurës.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Skin Equalizer UV/SPF Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Eshtë hidratues, mbron lëkurën nga rrezet UVA dhe UVB. Eshtë oil free dhe përdoret tek të gjithë llojet e lëkurës.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon